Hazánkban számos ember küzd fájdalommal, mely gyakran nem csupán testi, de lelki megterhelést is jelenthet. A fájdalom változatos formában és intenzitásban jelentkezhet, mely a mindennapok során nyújtott teljesítményünket is jelentősen befolyásolhatja.

A fájdalomambulancia célja, hogy megértsük és megkönnyítsük azoknak az embereknek az életét, akik fájdalommal küzdenek. Nemcsak a tünetek enyhítésére törekszünk, hanem a kiváltó okok megtalálására, ezzel együtt pedig az egyénre szabott kezelési terv kidolgozására. Hiszünk abban, hogy minden ember számára elérhető kell legyen a fájdalommentes élet, mi ehhez nyújtunk segítséget.

Mit nyújtunk fájdalomambulancia rendelésünkön?

  • Altatóorvosi megbeszélés.
  • Szülészeti fájdalomcsillapítással kapcsolatos kérdések szakemberrel történő megbeszélése.
  • Fájdalomcsillapítás vizsgálata és ellátása.

A fájdalom különböző okokra vezethető vissza, és gyakran szükség van komplex vizsgálatokra és kezelési módszerekre annak érdekében, hogy hatékonyan csillapítsuk és kezeljük azt. Rendelőnkben a modern diagnosztikai eszközök és terápiás módszerek segítségével dolgozunk, hogy minden páciens számára egyéni, hatékony és biztonságos kezelést nyújtsunk.

Dr. Veres Ferenc

aneszteziológus,
intenzív terápiás szakorvos

Milyen panaszok esetén keresse fel fájdalomambulancia rendelésünket?

Bármilyen fájdalom esetén segítünk megtalálni a megoldást.

Leggyakoribb panaszok:

Migrén

Jellemzően egyoldali, heves, lüktető fejfájást okoz, melyet gyakran kísérnek további tünetek, mint például émelygés, hányinger, fény- és hangérzékenység. A migrénrohamok több órától akár néhány napig is eltarthatnak, és jelentősen befolyásolhatják az érintett személy mindennapi tevékenységét és életminőségét.

Számos tényező játszhat szerepet a migrén kialakulásában, mint például genetikai hajlam, környezeti ingerek, étrendi tényezők, alváshiány, stressz és hormonális változások. Bár a migrén megelőzése és kezelése kihívást jelenthet, számos hatékony módszer létezik a tünetek enyhítésére és a rohamok gyakoriságának csökkentésére.

Migrénes fejfájás kezelése

Mozgásszervi panaszok

A mozgásszervi panaszok széles skáláját jelentik azoknak a problémáknak, melyek befolyásolhatják az ízületek, izmok, csontok és az egész test mozgékonyságát és fájdalmát. Ezek a panaszok lehetnek krónikusak vagy akutak, és gyakran korosztálytól és életmódtól függően változó mértékben jelentkeznek.

A térd-, csípő- és ágyéki gerincfájdalmak gyakori példák a mozgásszervi panaszokra. Ezek a fájdalmak lehetnek következményei sérüléseknek, kopásnak, túlzott terhelésnek vagy életmódbeli szokásoknak. Gyakran korlátozzák a mindennapi tevékenységeket és az életminőséget, ezért fontos a megfelelő kezelés és rehabilitáció.

Derékfájás kezelése

Ne hagyja, hogy a fájdalom korlátozza életét! Forduljon fájdalomambulancia rendelésünkhöz bizalommal, és engedje meg, hogy segítsünk hatékonyan és biztonságosan csillapítani és kezelni fájdalmát, valamint annak kiváltó okát. Célunk, hogy visszaállítsuk mindennapi tevékenységeinek élvezetét, könnyedségét, fájdalommentességét.