Dr. Veres Ferenc

Aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos

Dr. Veres Ferenc vagyok, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos. 2015-ben végeztem kiváló eredménnyel a Szegedi Tudományegyetemen, azóta a Hetényi Géza Kórházban dolgozom a műtőben, intenzív osztályon és a fájdalomterápiás szakambulancián.

Már az egyetemi tanulmányaim során is kifejezetten érdekesnek tartottam a különböző tantárgyak fájdalomcsillapítással kapcsolatos részeit, azonban csak az orvosi munka megkezdésével vált világossá számomra, hogy hazánkban több százezer ember szenved fájdalomtól és ez mekkora testi és lelki megterhelést jelent számukra, ennek sikeres kezeléséhez pedig speciális szakképzettség szükséges!

Számos képzésen, kongresszuson hallgatóként és előadóként vettem részt a témában az évek során, a Semmelweis egyetemmel közösen szakmai programot dolgoztunk ki a fájdalomcsillapítás hazai helyzetének javítására, emellett tagja vagyok a Magyarországi Fájdalom Társaságnak is, valamint a kórházi munkám során sok időt töltök szakrendeléssel a fájdalomterápiás szakambulancián, ahol különböző invazív beavatkozásokat és regionális anesztéziai módszereket is rutinszerűen végzek.

Fontosnak tartom, hogy a munkám során kizárólag az „evidence-base” (bizonyítékokon alapuló orvoslás) szempontjait tartsam szem előtt, így tevékenységemet magánrendelés keretében egy erre kiválóan alkalmas rendelőben is szeretném folytatni.

A rendelésen lehetőséget biztosítok:

  • altatóorvosi megbeszélésre;
  • szülészeti fájdalomcsillapítással kapcsolatos kérdések szakemberrel történő megbeszélésére;
  • valamint természetesen fájdalomcsillapítással kapcsolatos problémák vizsgálatára és ellátására.

Főként a migrén és mozgásszervi fájdalmak (térd, csípő, ágyéki gerinc krónikus panasza) kezelhetők a rendelésen egyszerűen, biztonságosan és hatékonyan, de egyéb krónikus fájdalmat okozó eltéréssel is megéri felkeresni a rendelést. A mottóm ugyanis: A fájdalmat nem tűrni, hanem csillapítani kell!

BEJELENTKEZÉS

Hétköznap 9:00 – 17:00
Telefon: +36 (30) 963 1363

ANESZTEZIOLÓGIAI SZAKRENDELÉS

Magánrendelő
5000 Szolnok, Sóház u. 8. II. em. 1.